NIEUWE SNIT ? NIEUWE KLEUR ?

03 827 10 77

Een topgamma aan haarproducten

Guur winterweer, te veel zon of verouderd haar en nog veel meer factoren kunnen ervoor zorgen dat uw haar niet meer mooi in balans is. Met de verzorgende producten die Hairclub Fanny gebruikt kunt u langer genieten van die mooie coupe en blijft uw kleur mooi behouden.

Topmerken: Keune en Artistique

Voor uw verzorging met haarproducten in Wilrijk wordt voornamelijk gewerkt met shampoos en afwerkingsproducten van het merk Keune, een merk dat staat voor elegantie, creativiteit en een actuele haarmode. De kleuringen worden uitgevoerd met het merk Artistique, een haarkleuringssysteem op basis van een crème dat diepe, sprankelende en echte kleuren als resultaat heeft.

Gezond haar

Met de producten die gebruikt worden bij Hairclub Fanny in Wilrijk bent u zeker van een kleur die lang blijft, haar dat niet breekt of splitst en een gezonde glans. Want haar dat een mooie volle uitstraling heeft weerspiegelt de werkelijk gezonde toestand. Wenst u een nieuwe snit? Of misschien eerder een nieuwe kleur? Neem dan vandaag nog contact op met dit kapsalon op het nummer 03 827 10 77.